Reklam

Softonic incelemesi

BASF Digital Farming GmbH tarafından Android için ücretsiz bir program.

İZLEME - Otomatikleştirilmiş alan teşhisi, aracınızın sorununun nedenini belirlemenize ve ilgili koşullar ve faktörler hakkında bilgi edinmenize yardımcı olabilecek kullanışlı bir araçtır. Bu kullanışlı araçla, doğru önlemi almak ve aracınızı tamir etmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri alacaksınız.

Bu uygulama, sorunu ve aracınızın sorununun nedenini belirlemenize yardımcı olabilir. Ayrıca ilgili koşullar ve faktörler hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olabilir.

Bu uygulamanın kullanımı çok kolaydır ve çok kullanışlı bir araçtır. Doğru önlemi almak ve aracınızı tamir etmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri alacaksınız.

Program diğer dillerde mevcuttur

SCOUTING - Automate field diagnosis hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer SCOUTING - Automate field diagnosis denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam